Våra verksamhets principer

Mission

Säkerhet framför allt. Vi vill bära vårt ansvar för att främja säkrare mobilitet för gatuanvändarna. Vår uppgift är att skapa förutsättningarna för en säker mobilitet som beaktar alla gatuanvändare.

Vision

Vi visar en ny riktning, eftersom det är oundvikligt. Vi ger utrymme för det nya, men med respekt för det gamla. Vi vill visa rätt riktning, vara en modig föregångare och få alla att röra sig på våra gemensamma gator.

Strategi

Man lär så länge man lever. Vår verksamhet grundar sig på ett starkt nätverk med olika aktörer inom branschen.

Vi har gedigen yrkeskunskap och erfarenhet av gatuförbättring. Vi blickar mot framtiden och vårt teams verksamhetssätt grundar sig på att både lära sig och lära ut nya saker.

Träffa vårt team

Jari

Jari, den envise tjurskallen, nämner sin ihärdighet som sin bästa sida. Inte särskilt överraskande visar sig samma ihärdighet också vara hans sämsta sida. När man frågar vad Jari menar, förklarar han att han ofta skulle komma lättare undan om han bara gav upp lite tidigare. Motto: ”Never, Ever, Give Up!”

VD

Jari Marjeta

Antti

Antti är från Åbo, det både syns och hörs. En energisk kille som träffar kunder och för ut företagets tjänster runt om i Finland. ”Gå aldrig tomhänt” är det motto som beskriver hans effektiva och rörliga liv.

Kundrelations ansvarig

Antti Hirvonen

Ville

Ville är geografen som förlitar sig på sin förmåga att uppfatta stora helheter. Han är kompassen för Marjetas programprodukter och den som ser till att vi håller rätt kurs. Du kan också kontakta Ville på engelska eller ryska.

Lokaliserings ansvaring

Ville Koivisto

Tero

Tero är vår mångkunnige programutvecklare. Han leder Marjetas programutvecklings- och ICT-team samtidigt som han deltar i det grundläggande arbetet som en del av teamet. Teros motto: ”Tillsammans är vi mer.”

ICT och utvecklingsansvarig

Tero Heikkilä

Matti

Matti är kreativ och intresserad av teknik. Han leder projektverksamheten i teamet. I det omväxlande projektarbetet har det blivit ett motto av konstaterandet ”Vis av erfarenheten”.

Projektledare

Matti Molkoselkä

Janne

Janne är en mångkampare inom infrastrukturbranschen som tror på kraften i teamarbete. Ordspråket ”Man lär så länge man lever” beskriver honom bra som person. Hans lättsamma och glada attityd syns och hörs också på arbetsplatsen.

Kuntokierre® expert

Janne Jokinen

Keijo

Keijo är en hurtig och initiativrik sakkunnig inom datateknik. Han hjälper företaget med de utmaningar som digitaliseringen för med sig samt med utvecklingsmöjligheterna i fråga om programutvecklingen. Keijos motto: ”Nästan allt är möjligt”.

Applikationsutvecklare

Keijo Kangas

Teemu

Teemu är en tusenkonstnär inom infrastrukturbranschen som tycker om att utmana sig själv och sporrar alla i sin närhet till detsamma. Hans verksamhetssätt styrs av tänkespråket ”Livet är som att äta chili - genom att utmana dig själv med lämpliga portioner känner du, efter den första hettan, endast njutning”. Med den här inställningen har han också fått ett mångsidigt intresse för höstens jakt och intressen för allt från ishockey och reservistverksamhet till hästsport.

Kuntokierre® expert

Teemu Kosamo

Verksamhetssätt

Vi har fastställt våra spelregler inom teamet.

1. FÖRTROENDE

Gör som du säger 

2. RESPEKT

Behandla andra som du själv vill bli behandlad

3. KVALITET

Jag gör mitt bästa i mitt jobb

4. UPPSKATTNING

Lyssna, respektera och ta hänsyn till andra

5. SAMARBETE

Tillsammans är vi mer

6. ANSVARSFULLHET

Vi gör vårt arbete omsorgsfullt, både ensamma och tillsammans

7. KREATIVITET

Lev och agera så att du inte behöver ångra dig

8. YRKESMÄSSIGHET

Bete dig som ett proffs

9. UTVECKLING

Vi stöder varandra och våra kunder