Nyt haetaan kunnonhallinnan asiantuntijoita kasvavaan tiimiimme!

Marjetas Academy Oy on yksi maan johtavia väyläverkon kunnonhallinnan kehittäjiä ja asiantuntijoita. Kykymme tunnistaa tilaajan todellinen tarve sekä sopeuttaa ja optimoida kunnonhallintaan käytettävissä olevat resurssit luetaan vahvuuksiimme. Toimintamme laajentuessa haemme riveihimme lisää tekijöitä ja etsimme nyt:

Tehtävissä menestyminen edellyttää itseohjautuvuutta ja organisointitaitoa, sekä erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme, omaisuudenhallinnan kehittämisestä ja ymmärrät kauaskantoisen elinkaariajattelun merkityksen kokonaiskuvassa.

 

Arvostamme erityisesti kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden erilaisia, jopa vaativia tarpeita, sekä tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja niihin. Olet yhteistyökykyinen, elämänasenteeltasi positiivinen ja haluat olla mukana rakentamassa liiketoiminnan kasvua yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Odotamme, että liikut luontevasti myös mukavuusalueesi ulkopuolella ja haastat itseäsi sekä kollegoitasi alueilla, missä todellisia taikoja tehdään.

 

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme aktiivista, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työhön. Et joudu tekemään meillä töitä, vaan haluat tehdä meillä töitä!

 

Kasvava ja kehittyvä talomme tarjoaa osaajilleen kannustavan ilmapiirin, nykyaikaiset työskentelyvälineet, kehittymismahdollisuudet, innostavat työtoverit ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Tuemme vapaa-ajan liikuntaa, sekä osallistumme muutoinkin työntekijöidemme hyvinvoinnin kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

 

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Marjeta p. 050 543 0025 / jari.marjeta (at) marjetas.fi.