Toimintaperiaatteemme

Missio

Turvallisuus ennen kaikkea. Haluamme kantaa oman vastuumme turvallisemman liikkumisen puolesta kadun käyttäjien näkökulmasta. Tehtävämme on luoda puitteet turvalliselle liikkumiselle kaikki kadun käyttäjät huomioon ottaen.

Visio

Näytämme uuden suunnan, koska se on välttämätöntä. Teemme tilaa uudelle, vanhaa kunnioittaen. Haluamme näyttää oikean suunnan, kulkea rohkeasti edellä ja saada kaikki kulkemaan yhteisiä katujamme.

Strategia

Oppia ikä kaikki. Toimintamme perustuu vahvaan verkostoitumiseen toimialan eri toimijoiden kanssa.
Omaamme rautaisen ammattitaidon ja kokemuksen katujen parantamisen kannalta. Katseemme on tulevaisuudessa, ja tiimiemme toimintatavat perustuvat uuden oppimiseen sekä opettamiseen.

Tapaa meidän tiimimme

Jari

Jari, vanha itsepäinen jäärä, nimeää parhaaksi puolekseen peräänantamattomuuden. Yllätys, yllätys, myös huonoimmaksi puoleksi ilmenee peräänantamattomuus? Tarkennusta kysyttäessä, Jarin ymmärtää, että monesti pääsisi vähemmällä kun antaisi aiemmin periksi. Motto: ”Never, Ever, Give Up!”

Toimitusjohtaja

Jari Marjeta

Antti

Antti on turkulainen, se näkyy ja kuuluu. Energinen kaveri, joka tapaa asiakkaita ja vie yrityksen palvelua ympäri Suomen. ”Vie mennessä, tuo tullessas” – on mottoni, joka kuvastaa tehokasta sekä liikkuvaa elämääni.

Asiakkuusjohtaja

Antti Hirvonen

Ville

Ville on maantieteilijä, joka nojaa kykyynsä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Hän on Marjetaksen ohjelmistotuotteiden kompassi, joka pitää huolta oikeasta suunnasta. Villeen voit olla yhteydessä myös englanniksi tai venäjäksi.

Paikkatietopäällikkö

Ville Koivisto

Tero

Tero, ohjelmistokehityksen moniosaaja. Hän johtaa Marjetaksen ohjelmistokehitys- ja ICT-tiimiä, osallistuen perustekemiseen osana tiimiään. Teron motto: ”Yhdessä olemme enemmän.”

ICT ja kehittämispäällikkö

Tero Heikkilä

Matti

Matti on luova ja tekniikasta kiinnostunut tyyppi. Johtaa projektitoimintaa tiimin keskeltä. Vaihtelevassa projektityössä motoksi muodostunut toteamus: ”Ilta on aamua viisaampi”.

Projektipäällikkö

Matti Molkoselkä

Janne

Janne on infra-alan moniottelija, joka uskoo tiimityön voimaan. Sanonta ”aina voi oppia jotakin uutta” kuvastaa häntä hyvin henkilönä; rento ja iloinen asenne näkyy ja kuuluu myös työpaikalla.

Kuntokierre® asiantuntija

Janne Jokinen

Keijo

Keijo on reipas ja oma-aloitteinen tietotekniikan alan osaaja. Hän auttaa yritystä digitalisaation mukanaan tuomissa haasteissa sekä kehitysmahdollisuuksissa ohjelmistokehityksen parissa. Keijon motto: ”Lähes kaikki on mahdollista.”

Sovelluskehittäjä

Keijo Kangas

Teemu

Teemu on monipuolinen Infrasektorin osaaja, joka tykkää haastaa itseään ja kannustaa myös läheisiään samaan. Hänen toimintatapoja ohjaa mietelause ”Elämä on kuin chilin syönti - haastamalla itseäsi sopivin annoksin, koet alkupolttelun jälkeen pelkkää nautintoa”. Näillä eväillä on muodostunut myös monipuolinen harrastuneisuus syksyn metsästysreissuista aina jääkiekon ja reserviläistoiminnan kautta hevosurheiluun.

Kuntokierre® asiantuntija

Teemu Kosamo

Toimintatavat

Selvitimme yhdessä tiimin kanssa pelisääntömme.

1. LUOTTAMUS

Tee niin kuin sanot

2. KUNNIOITUS

Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan

3. LAATU

Teen työni niin hyvin kuin osaan

4. ARVOSTAMINEN

Kuuntele, kunnioita ja ota muut huomioon

5. YHTEISTYÖ

Yhdessä olemme enemmän

6. VASTUULLISUUS

Me teemme työmme huolella, yksin ja yhdessä

7. LUOVUUS

Elä ja toimi siten, ettei murehtimiselle jää sijaa

8. AMMATTIMAISUUS

Käyttäydy kuin ammattilainen

9. KEHITTYMINEN

Tuemme toisiamme ja asiakkaitamme